Circular num. 270

Benvolguda sòcia i amiga,

Un nou projecte agrupa diferents entitats de Mollerussa a preparar la 2a. Calçotada popular, que com l’anterior serà un acte obert a totes les persones que hi vulguin participar i de totes les edats.

Diumenge 6 de març. CALÇOTADA POPULAR, a les 14 hores, al Pavelló Firal.

Menú adults: calçots, llonganissa, postres, pa, vi i cafè (preu 12 €)
Menú infantil: macarrons, llonganissa i postres (preu 8 €)

Inscripcions:  - a les oficines de l’Ajuntament, del 15 al 25 de febrer, de 9 a 14 h.
       - al local de l’Albada, els dies 22, 23 i 24 de febrer, de 17 a 19 h.


Dia Internacional de les Dones

El dimarts dia 8 de març a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala del Teatre de l’Amistat, l’Albada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa, celebrarem el Dia Internacional de les Dones.
·         Conferència a càrrec de Sra. Irene Rigau i Oliver, psicòloga i diputada al Parlament de Catalunya. “El paper de la dona en la transmissió de valors a les noves generacions”
·         Homenatge a les sòcies nascudes l’any 1935.
·         A propòsit de les Cartes Impertinents” de Maria Aurèlia Capmany a càrrec de: Teatre de Butxaca / Mollerussa Saó de Ponent.
En finalitzar l’acte s’oferirà un refrigeri.

Dia 3 d’abril. Celebració de la 19a. Trobada de Puntaires a Mollerussa als Pavellons Firals, a partir de les 10 del matí.

Amb la participació d’unes 1.000 puntaires de diferents contrades, que treballaran el seus coixins durant el matí. Els treballs seran valorats per un jurat qualificat, que premiarà els millors treballs en diferents modalitats.

Dia 10 d’abril. A 2/4 d’11 del matí, l’associació de l’Albada, representada pel Grup Ressò, participarà en la missa en català de TV2 que s’emet cada diumenge des del Monestir de Sant Domènec de les Monges Dominiques, de San Cugat del Vallès.


BALL DE LÍNIA

Els dilluns dies 4, 11, 18 i 25 d’abril i 2, 9, 23 i 30 de maig, de 20.30 a  21.30 h, es faran classes de ball gratuïtes per a totes les sòcies que hi vulguin participar.

PATCHWORK

Els dimecres dies 6 i 13 d’abril i 4 i 11 de maig, de 16.30 a 19.30 h, es faran classes gratuïtes per a totes les sòcies que estiguin interessares a fer treballs de patchwork (materials no inclosos).

Cal apuntar-se el dies 14, 15 i 16  de març.

Esperem que aquestes activitats que hem preparat siguin del vostre interès.

Salutacions cordials,







La Junta                                                         


Mollerussa,febrer de 2016